Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jumatate din poluarea cu nitrati din Romania provine din agricultura

Peste 50% din cantitatea de nitrati ce polueaza apele din Romania provin din agricultura. Acest tip de poluare este foarte greu de remediat deoarece provine din mii de surse

Romania se confrunta cu probleme severe de poluare cu nitrati, una dintre cele mai periculoase si dificil de combatut, a fost una dintre concluziile specialistilor prezenti astazi la seminarul Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti, organizat de Ministerul Mediului şi Banca Mondiala.


”Peste 50% din cantitatea de nitrati ce polueaza apele din Romania provin din agricultura. Acest tip de poluare este foarte greu de remediat deoarece provine din mii de surse”, a declarat dr. Ing. Stefan Nicolau, expert evaluator in cadrul proiectului „Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti”, ce reprezinta continuarea la scara nationala a unui program implementat de Ministerul Mediului, in perioada 2002-2007, in sapte comune din judetul Calarasi.

In aceste localitati, fermierii au fost sprijiniti pentru a construi platforme și recipiente de mari dimensiuni pentru depozitarea deseurilor ce ocupau terenurile agricole. De asemenea, oamenii au primit utilaje pentru transportul deseurilor si a fost instruiti sa depoziteze selectiv materialele reciclabile. Tot in cadrul proiectului, copiii din scoli au fost informati cu privirile la riscurile poluarii cu nitrati si au participat, alaturi de comunitate, la plantari de copaci.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Green-Report
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016