Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jurnalul National: Cruciaţii antigrăsimi propun interzicerea untului


De pe lunga listă a "duşmanilor" infiltraţi în alimentaţie, britanicii pregătesc o ofensivă aprigă împotriva untului. "Interziceţi untul ca să salvaţi mii de vieţi" este mesajul lansat de cardiologii din Regatul Unit.
Dacă paşii de la intenţie la practică ar fi puţini şi mari, dulciurile, grăsimile saturate, băuturile carbogazoase şi produsele de tip fast-food ar avea viaţă grea în viitorul apropiat. Mai multe ţări au promis sau promit să le declare război şi să salveze, astfel, milioane de cetăţeni de obezitate, boli de inimă, diabet sau deces.

Astfel de "cruciaţi" au apărut în Danemarca - unde se propune un impozit pe dulciuri, Spania - unde Guvernul intenţionează să interzică produsele ce conţin cantităţi mari de grăsimi trans, Franţa - unde o iniţiativă de a aplica TVA mai mare produselor cu conţinut ridicat de sare sau zahăr a "picat" în 2008, SUA - unde guvernatorul din New York a propus, fără succes, un impozit pe băuturile îndulcite artificial, sau în Taiwan. Iar România şi-a anunţat planurile de a impozita produsele de tip fast-food.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Jurnalul National
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016