Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
La ce nu au renunţat românii în 2010 dintr-un coş de alimente mai sărac cu 5,6%?
Iaurturile, snacksurile şi produsele din carne sunt singurele categorii de alimente care au înregistrat o creştere în valoare a consumului în primele zece luni ale acestui an, comparativ cu perioada similară a anului trecut, după cum arată un studiu realizat de compania de cercetare de piaţă MEMRB, scrie Ziarul Financiar.
Astfel, românii au cheltuit cu 5,2% mai mult pentru iaurturi, cu 7,1% mai mult pentru snacksuri iar bugetul pentru achiziţia de produse din carne a fost cu 2,6% mai mare în perioada analizată.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon
Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Restul produselor care intră în coşul de alimente al unui consumator român, cum ar fi de exemplu dulciurile, pâinea, laptele, ciocolata sau brânza, toate au înregistrat scăderi în valoare în primele zece luni ale anului faţă de perioada similară a anului trecut. Astfel, consumatorii au cheltuit cu 23,2% mai puţin pe pateu, au lăsat cu 19,4% mai puţin la casele de marcat pentru biscuiţi şi nici pe dulciuri nu au mai dat atât de mulţi bani ca anul trecut, achiziţiile de ciocolată scăzând cu 17,9% în valoare.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe:
- » Topul scumpirilor: cartofi, fructe si citrice
- » ANSVSA si INSP pornesc un studiu privind consumul de alimente
- » Cartofii, fructele si legumele se afla in topul scumpirilor
- » Cartofii, fructele proaspete si conservele de legume, in topul scumpirilor de luna trecuta
- » Ouale si legumele, in topul scumpirilor
Ultima ora
- » Magazinele din Cehia, obligate sa vanda minim 73% produse autohtone pana in 2028
- » Ancheta privind oile neincinerate recuperate de pe nava Queen Hind
- » Ghidul solicitantului - participare in premiera la scheme de calitate
- » Recomandarile de iarna ale ANSVSA pentru crescatorii si transportatorii de animale
- » Apicultorii, solicitare privind oprirea insecticidele neonicotinoide
Comentarii
0 comentarii