Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

LAPAR se desparte de FNPAR


Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania - LAPAR, apreciaza ca regretabila si inacceptabila, atitudinea conducerii FNPAR, cu ocazia Adunarii Generale de astazi 28 ianuarie, in urma careia delegatii Ligii si alti participanti, au fost nevoiti sa paraseasca lucrarile reuniunii.
Adunarea Generala, convocata dupa multe demersuri ale LAPAR, a fost organizata in regim de forta majora, cu bodiguarzi la intrare, cu rolul de a interzice prin forta, intrarea altor reprezentanti ai membrilor, in afara celor acceptati de presedinte. Ei au intervenit in forta, cand un reprezentant al Ligii, din judetul Bacau, a solicitat sa participe, ca observator, la lucrarile Adunarii, invocandu-se o prevedere statutara, referitoare la numarul de delegati cu drept de vot.
Necesitatea convocarii Adunarii Generale, s-a impus ca urmare a deturnarii obiectivelor pentru care a fost constituita Federatia - aceea a reprezentarii agricultorilor romani, fata de organismele europene, in domeniul agriculturii - dar si a pierderii reprezentativitatii sale, la nivel national, in structura sa fiind admise, ilegal si nestatutar, foarte multe structuri profesionale locale, sau reprezentand cu totul alte domenii de activitate(software, constructii de masini si comercializarea acestora, industria si comercializarea produselor chimice, etc.), asa cum a decis, timp de patru ani, presedintele Federatiei. Este firesc sa apara asemenea decizii discretionare, atata vreme cat, de mai bine de trei ani, nu a avut loc nici o adunare generala, Federatia devenind un domeniu privat, cu accentuat iz politic.

Totodata, in acest interval, au fost aduse modificari aberante Statutului Federatiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

LAPAR dezavueaza admonestarea adresata de d-l Viorel Matei, ca delegatia noastra l-ar reprezenta pe ministrul agriculturii si partidul domniei sale, o noua dovada a pasiunii politice a acestuia. Urmare acestor incidente, LAPAR va analiza in Adunarea Generala, de luna viitoare, propunerea de retragere din FNPAR.
Atat Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania, cat si toti membrii care o compun, nu trebuie sa aiba simpatii politice, acestia ar trebui sa aiba un singur scop, acela de a fi "toti impreuna - o voce unitara" in apararea intereselor agricultorilor din Romania.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016