Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Lapte si carne cu E-coli descoperite de inspectorii ANSVSA

lapte-si-carne-cu-e-coli-descoperite-de-inspectorii-ansvsa

Probele provin de la o ferma din judetul Alba si de la o unitate de abatorizare din judetul Maramures.


ANSVSA a anuntat  ca in perioada 16 – 30.05.2016 au fost prelevate si analizate 94 de probe, din urmatoarele categorii de produse: lapte crud, carcase de ovine, pulpa de vita, carne tocata de vita, carne de mici, iaurt, carne tocata amestec de porc si vita, telemea de oaie si de vaca, carne transata de bovina, carnati din amestec de carne de vita si carne de porc, cascaval, smantana, hamburger de vita, branza mozzarella si frigarui de berbecut.
 
Probele au fost recoltate din ferme de bovine, abatoare, macelarii şi carmangerii, magazine alimentare, supermarketuri si dozatoare de lapte.
 
Controalele s-au desfaşurat in judeţele Alba, Bihor, Cluj, Calarasi, Dolj, Maramures, Bucuresti, Buzau, Vrancea, Ilfov, Sibiu, Teleorman, Botosani, Bistrita-Nasaud, Suceava, Satu-Mare, Galati, Valcea, Vaslui, Mehedinti, Prahova, Mures, Brasov, Gorj, Arges, Arad, Tulcea, Constanta si Bacau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Conform buletinelor de analiza, eliberate de catre Institutul de Igiena şi Sanatate Publica Veterinara, a fost depistata prezenta Escherichia Coli verotoxigena in trei probe, si anume la o proba de lapte crud, provenita de la o ferma de crestere a bovinelor din judeţul Alba şi la doua probe recoltate de pe suprafata carcaselor de ovine, provenite de la o unitate de abatorizare din judetul Maramures.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 3 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii1 comentarii





Gheorghe Petrisor 2016-06-02 10:51:44

Probabilitatea ca in laptele din ferma sa se regaseasca E-Coli a fost intotdeauna mare. Nu este nicio stire aici. Aceasta bacterie nu trebuie sa se regaseasca in laptele de consum sau produse lactate puse la vanzare, deoarece daca se gaseste, inseamna ca materia prima laptele crud nu au fost pasteurizate corespunzator. Laptele crud din ferma trebuie fiert de fiecare data inainte de a fi consumat.

Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Grebla mica aplicata la coasa ca sa aseze in brazda granele cosite. ...

Reprezinta numarul animalelor/hectar care sunt aduse la pasunat intr-un perimetru agricol. Pentru a ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Idei de afaceri pentru 2020. 7 exemple insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016