Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Liber la taiat porcul si mielul de sarbatori
Romanii pot sacrifica porcii si mieii in mod traditional, dupa regulile proprii, insa numai de Paste si Craciun, a decis Parlamentul European.
Potrivit antena3.ro, aceasta metoda poate fi utilizata numai numai cu zece zile inainte de Paste si Craciun. In afara ritualurilor religioase, insa, cresatorii care doresc sa-si sacrifice animalele sunt obligati sa utilizeze fie metoda asomarii inainte de taiere, fie o metoda care sa asigure moartea imediata a animalelor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In Romania, de Paste sunt sacrificati in jur de 3,5 milioane de miei, iar de Craciun, aproximativ patru milioane de porci.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News