Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania a sarbatorit implinirea a zece ani de la infiintare

liga-asociatiilor-producatorilor-agricoli-din-romania-a-sarbatorit-implinirea-a-zece-ani-de-la-infiintare

Peste 600 de fermieri au participat, in aceasta saptamana, la conferinta Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR). Evenimentul numit "Conferinta Nationala a Agricultorilor" - manifestare jubiliara - 10 ani de activitate a LAPAR in slujba agriculturii si a agricultorilor romani" a avut loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti.


Tematica abordata de vorbitori a fost axata pe urmatoarele probleme: irigatii, OMG, motorina folosita in agricultura, legea asigurarilor, vanzarea terenurilor, creditul agricol, canalul Siret-Baragan, renta viagera, fond si cadastru funciar, mod de alocare a subventiilor, PAC 2014-2020.

"Nu cred ca mai este necesar sa spun ca acest domeniu de activitate, in conditiile in care ar functiona la capacitatea si potentialul de care dispune, ar putea pune in miscare industria tarii din amonte si aval, pe orizontala si verticala. Sa nu mai vorbim de securitatea alimentara care ar putea fi pe deplin asigurata. De douazeci si ceva de ani agricultorii se zbat in nevoi, se lupta efectiv pentru a pune in miscare o masinarie uzata moral si fizic. Se impune, fara indoiala, modernizarea agriculturii, proces demarat, dar care se desfasoara intr-un ritm ce nu ne da speranta ca vom depasi curand aceasta stare de lucruri", a spus presedintele LAPAR, ing. Laurentiu Baciu.

Fermierii, prin organizatiile profesionale, au solicitat celor cu putere de decizie rezolvarea problemelor cu care se confrunta, dar nu intotdeauna au gasit parteneri de dialog.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Lipsa cadastrului agricol si a celui de proprietate este cea mai mare problema cu care se confrunta Romania la ora actuala - declara in urma cu ceva vreme secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Barna Tanczos. Nu pot trece peste acest subiect fara a reaminti tuturor si in mod deosebit autoritatilor, ca pamantul este principalul mijloc de productie, este un bun national ce nu trebuie instrainat", a mai spus Laurentiu Baciu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016