Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Locuri de muncă în agricultură: Se caută brutari pentru Cipru - de la 800 de euro pe lună


AJOFM Mehedinţi a pus la dispoziţie mehedinţenilor un număr de 147 de locuri de muncă în Cipru, marea majoritate dintre acestea destinate persoanelor cu studii medii. Ciprioţii au nevoie de angajaţi pe posturi de sudori, instalatori, tehnicieni, brutari dar şi asistenţi medicali ori medici.
Salariile oferite de angajatori sunt variate, începând de la 760 de euro pentru un muncitor brutar, până la 2200 de euro lunar pentru un post de medic într-o clinică particulară.

Pentru a putea candida la unul din posturile oferite, cei interesaţi trebuie să deţină cunoştinţe foarte bune de limba engleză, greacă sau germană, în funcţie de cerinţele firmei angajatoare, acesta fiind primul mare criteriu de selecţie pe lângă studiile de specialitate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cei interesaţi trebuie să îşi trimită CV-ul în limba engleză. Deşi numărul şomerilor este crescut în Mehedinţi, aceştia nu sunt foarte încântaţi de munca în străinătate, fie că nu cunosc limba, fie că preferă un loc de muncă în tară mai prost plătit, dar având posibilitatea să fie aproape de familii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016