Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Luca Zaia, ministrul italian al agriculturii, îl felicită pe Cioloş

Ministrul italian pentru politicile agricole, Luca Zaia, l-a felicitat pe Dacian Cioloş pentru portofoliul primit în noua Comisie Europeană


Ministrul italian pentru politicile agricole, Luca Zaia, l-a felicitat pe Dacian Cioloş pentru portofoliul primit în noua Comisie Europeană. El a reamintit că Roma i-a sprijinit candidatura, deoarece consideră că este nevoie de un comisar "atent la exigenţele agriculturii din Europa Meridională", informeaza Amos News.
"Îl felicit pe Dacian Cioloş pentru numirea în funcţia de comisar european pentru agricultură şi dezvoltare rurală", a declarat ministrul pentru politicile agricole, alimentare şi forestiere, Luca Zaia, potrivit unui comunicat transmis de Ambasada Italiei la Bucureşti.

"Recent - adaugă ministrul - mi-am exprimat dorinţa de a fi numit comisar pentru agricultură cineva dintr-o ţară cât mai la sud posibil şi oricum atentă la exigenţele agriculturii din Europa Meridională. Cred că românul Dacian Cioloş corespunde acestor caracteristici", mai afirmă Luca Zaia.

Ministrul a mai amintit că Italia a sprijinit această candidatură.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Sunt sigur că se va instaura o colaborare reciprocă, de care toată lumea agricolă europeană are nevoie, şi din cauza crizei în care, din păcate, se află acest sector", a mai precizat ministrul italian.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton