Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lucian Anghel (BCR): România ar trebui să se axeze pe zece proiecte majore din zona fondurilor europene


România ar trebui să se axeze pe zece proiecte majore din cele 46.000 din zona fondurilor europene, care să fie multianuale, a declarat, pentru Agerpres, economistul şef al Băncii Comerciale Române (BCR), Lucian Anghel. De asemenea, România ar trebui, de anul viitor, să ia măsuri privind infrastructura, energia, absorbţia de fonduri europene şi agricultura.
'Aici, cred că avem nevoie ca din cele 46.000 de proiecte în diverse stadii începute să avem zece proiecte majore, la nivel naţional, şi care să fie bugetate multianual. Asta, ca să relansăm economia, altfel va fi foarte dificil', a afirmat Anghel.

În opinia acestuia, România va avea o creştere economică de 3-4 % din 2012. 'Când scădem, scădem mai mult decât zona euro, iar când creştem, datorită potenţialului, avem posibilitatea să creştem mult mai rapid decât zona euro. Pe termen de cinci ani cred că vom creşte mai repede decât zona euro, adică în perioada 2011 - 2016', a estimat oficialul BCR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Referitor la piaţa bancară în 2011, economistul-şef al BCR previzionează o recuperare a sistemului bancar, ca şi a economiei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016