Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lunile aprilie, mai si iunie vor fi propice agriculturii, au anuntat meteorologii


tractor_agriculturaPerioada aprilie-iunie va fi una propice agriculturii, in ciuda posibilitatii aparitiei unei secete pedologice locale de intensitate chiar extrema in Dobrogea, Sudul Moldovei si in unele zone din Muntenia, potrivit prognozei agrometeorologice pe trei luni, data publicitatii marti.

Pentru solul de suprafata, prognoza agrometeorologica arata ca in luna aprilie gradul de aprovizionare cu apa va fi satisfacator si chiar optim in majoritatea zonelor tarii, seceta urmand a se manifesta mai puternic in luna iunie, precizeaza Mediafax. Pe profilul de sol de la suprafata pana la adancimea de un metru gradul de umiditate va fi in limite satisfacatoare si chiar optim pe intreg teritoriul tarii in aprilie.
In luna mai, in cea mai mare parte a Dobrogei, Baragan si Sudul Moldovei aceste limite pot fi ridicate, iar problemele vor aparea in iunie.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat, marti, ca institutia pe care o conduce a renuntat sa mai dea publicitatii prognoza meteo pe lunga durata, singura estimare pe o perioada mai mare de zece zile care va ajunge la public urmand sa fie cea agrometeorologica.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Am constatat ca au fost probleme in a se intelege faptul ca prognoza meteo pe termen lung este o estimare si nu trebuie privita ca o chestiune exacta. In aceste conditii am decis sa renuntam a o mai da publicitatii ea urmand sa fie folosita ca baza pentru prognoza agrometeorologica sau pentru prognoza hidrologica. Este un instrument folositor pentru specialisti, pentru cunoscatori, dar am primit semnale ca o anumita parte a presei, o anumita parte a publicului si chiar anumiti politicieni nu au inteles care este rolul si care este gradul de realizare a acesteia", a declarat Ion Sandu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016