Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR a demarat procedura de recunoastere a fabricilor de zahar

madr-a-demarat-procedura-de-recunoastere-a-fabricilor-de-zahar

Oficialii reamintesc totodata faptul ca producatorii de sfecla de zahar pot beneficia de ajutor national tranzitoriu si sprijin voluntar cuplat, daca fac dovada incheierii unui contract cu o fabrica de zahar recunoscuta de MADR.


In baza modificarilor aduse si pe piata zaharului de noile regulamente europene, la nivelul MADR a fost adoptat un ordin privind organizarea şi functionarea Sistemului Informational pentru Piata Produselor Agricole şi Alimentare, precum si pentru aprobarea procedurii de recunoastere a operatorilor economici care desfasoara activitati privind fabricarea zaharului din sfecla de zahar si/sau din rafinarea zaharului brut din trestie.
 
Potrivit prevederilor acestuia,  fabricile de zahar care depun cerere si documentatia aferenta acesteia, sunt verificate de catre comisia constituita in acest sens, pentru a primi recunoasterea ca operator economic care desfasoara activitati de fabricarea zaharului, daca indeplinesc conditiile de recunoastere.
 
Comisia de verificare a fabricilor este formata din reprezentanti ai MADR, ASAS, Patronatul zaharului din Romania, Federatia cultivatorilor de zahar din Romania si Directia Agricola Judeteana  pe raza caruia se afla fabrica de zahar.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Comisia astfel formata a verificat fabricile Antrepriza Zahar Bod SRL si Tereos Romania SA, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa fie verificate si celelalte fabrici.
 
Potrivit prevederilor Ordinului nr.619/2015 cu modificarile si completarile ulterioare, producatorii de sfecla de zahar pot beneficia de ajutor national tranzitoriu si sprijin voluntar cuplat, daca fac dovada incheierii unui contract cu o fabrica de zahar recunoscuta de MADR.  

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016