Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
MADR a lansat in dezbatere publica noile programe de distribuire a fructelor si laptelui in scoli

Reprezentantii asociatiilor profesionale din agricultura, ai administratiei publice centrale sau locale, precum si parintii, profesorii si elevii pot transmite opinii si sugestii referitoare la acest document, in termen de 45 de zile.
In contextul modificarii cadrului legislativ european pentru implementarea programelor pentru scoli si in perspectiva actualizarii legislatiei nationale, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale supune dezbaterii publice un document pe baza caruia urmareste sa primeasca reactii din partea publicului larg – de la reprezentanti ai asociatiilor profesionale din agricultura, la administratia publica centrala sau locala, la parinti, profesori si elevi.
„Programul pentru şcoli” are in vedere unificarea şi uniformizarea prevederilor actualelor programe de distribuire a fructelor, respectiv a laptelui şi produselor lactate in unitatile de invaţamant.
„De-a lungul timpului au fost diverse abordari cu privire la aceste doua programe si, prin dezbaterea publica lansata de MADR, ne dorim sa rezulte un nou program pliat pe nevoile copiilor din Romania”, a afirmat ministrul Achim Irimescu.
Documentul cuprinde o prezentare a implementarii celor doua programe –Fructe in şcoli şi Laptele şi cornul – din punct de vedere al plusurilor si minusurilor, alaturi de propuneri pentru structura noului program, cu aplicare din anul scolar 2017-2018.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale invita toti cetatenii interesati de derularea acestui program sa transmita opinii, propuneri ori sugestii in termen de 45 zile. Mai multe detalii despre Programul pentru scoli sunt disponibile aici: http://www.madr.ro/docs/minister/programul-pentru-scoli-consultativ.pdf
Bugetul UE (din Fondul European de Garantare Agricola – FEGA) stabilit pentru fiecare componenta a programului este de 6.866.848 euro pentru schema de fructe şi legume şi de 10.399.594 euro pentru schema de lapte, pe fiecare an scolar.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe:
- » S-au simplificat procedurile de achizitie din Programul pentru scoli
- » Romapis solicita dezbatere publica pe tema neonicotinoidelor
- » Proiect de lege pentru eliminarea TVA la fructele si legumele proaspete
- » Pietele din Capitala abunda de falsi producatori agricoli
- » A inceput vanatoarea falsilor producatori agricoli din piete
Ultima ora
- » AFIR: Fermierii au primit peste 8 miliarde de lei in 2020
- » Anunt APIA! Pana cand pot rentierii agricoli obtine viza pe 2020
- » Cel mai mare producator de carne din lume spune ca produsul va fi un lux in viitor
- » Oros, MADR: Avem 10 proiecte incluse in PNRR
- » Guvernul aproba mai multe plati pentru 2021 si 2022 in agricultura
Comentarii
0 comentarii