Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Am pregatit 760 de milioane de euro pentru exploatatii agricole

madr-am-pregatit-760-de-milioane-de-euro-pentru-exploatatii-agricole

MADR anunta ca sunt 760 de milioane de euro pregatiti pentru exploatatiile agricole.


"Finalizand analiza SWOT si analiza nevoilor pentru elaborarea Programul National Strategic, care va incepe efectiv din 2023, am considerat ca este normal sa finantam prioritatile acestui program si in perioada de tranzitie. De aceea, pentru masura 4.1 Investitii in exploatatii agricole, mai ales pentru integrarea productiei in ferma, pentru procesare si depozitare, am alocat o suma de 760 de milioane de euro pentru perioada 2021- 2022. 
 
Daca facem o comparatie cu suma alocata acestei masuri in perioada 2014-2020, care este de 874,8 milioane de euro, noi spunem ca este o suma ambitioasa, dar necesara, tocmai pentru a incerca sa corectam acel deficit al balantei comerciale care in ultimii ani creste, sa sprijinim investitiile in tot ceea ce inseamna procesare si depozitare, mai ales la nivel de ferma, in asa fel incat fermierii sa fie cei care sa isi finanteze si sa isi edifice capacitatea de procesare si depozitare", a spus ministrul Agriculturii.
 
Acesta a precizat ca alocarea maxima pe proiect va fi de 1,5 milioane de euro, pentru ferme zootehnice, legume in spatii protejate, iar rata de finantare va fi de maximum 90% pentru cooperativele cu istoric in activitate si 70% pentru beneficiarii privati.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Este important pentru aceasta masura ca am splitat suma de 760 de milioane de euro in mai multe componente: achizitii simple de utilaje agricole si de irigatii la nivelul fermelor - 125 de milioane de euro, conditionarea si procesarea in ferma pentru sectorul vegetal - 55 milioane de euro si zootehnic - 55 de milioane de euro, achizitia de utilaje pentru tinerii fermieri - 75 de milioane de euro, investitii in ferme zootehnice, productie primara si marketing - 240 de milioane de euro si 60 de milioane pentru zona montana, investitii in ferme legumicole, inclusiv in spatii protejate - 100 de milioane de euro si conditionarea si procesarea in ferme in domeniul legumicol - 50 de milioane de euro", a adaugat seful MADR.
 
Ministrul a mentionat ca in cadrul acestei masuri vor fi introduse si cateva criterii noi de selectie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016