Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Beneficiarii programului de tomate primesc banii

madr-beneficiarii-programului-de-tomate-primesc-banii

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) informeaza ca la data de 15 iunie 2019 s-a incheiat perioada de valorificare a productiei minime necesare de 2.000 kg tomate/1000 mp, in conformitate cu HG 107/2019 privind Ajutorul de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate.


Pana la aceasta data, 2.569 fermieri care au depus dosarele si-au primit banii, iar pentru alte 1065 dosare au fost virati banii in conturile Directiilor Agricole Judetene, urmand ca in cel mai scurt timp conturile beneficiarilor sa fie alimentate.
 
Pana vineri, 21 iunie 2019, conturile Directiilor Agricole vor fi creditate pentru a se putea efectua plata altor 1954 dosare. Totodata, in aceasta perioada se afla in analiza la MADR alte 822 dosare.
 
Suma totala de care vor beneficia fermierii care au depus documentele justificative pana la data de 18 iunie 2019 este de circa 87 milioane de lei, reprezentand atat platile efectuate, cat si cele aferente dosarelor aflate in lucru pentru ciclul I.   
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Programul de sprijin pentru tomate, cultivate in sere sau solarii, cu ajutorul caruia producatorii agricoli din Romania sunt sustinuti, se afla in al treilea an de implementare, asigurandu-se astfel necesarul de consum intern de tomate de calitate incepand cu luna mai si pana in decembrie.
 
Producatorii agricoli sunt asteptati in continuare la Directiile Agricole Judetene sa depuna deconturile justificative pentru productia valorificata pana la 15 iunie 2019.   
 
Reamintim conditiile de eligibilitate pe care beneficiarii trebuie sa le indeplineasca pentru acordarea ajutorului de minimis in valoare de 3.000 de euro/an:
  • Sa detina o suprafata cultivata cu tomate in spatii protejate de minimum 1000 mp;
  • Sa obtina o productie de minimim 2 kg de tomate/mp si sa valorifice o cantitate de tomate de minimum 2000 kg dovedita cu documente justificative, de pe suprafata de teren mentionata;
  • Sa fie inregistrati in evidentele Registrului agricol deschis la primariile in a caror raza administrativ-teritoriala se afla suprafetele cultivate cu tomate in sere si solarii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016