Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: In 2022, lansam ACMPR

madr-in-2022-lansam-acmpr

MADR a confirmat prin vocea ministrului Oros ca in 2022 Romania va avea propria ACMPR. Iata ce presupune aceasta noua organizatie!


"Continuam sa credem ca trebuie sa educam consumatorul. De aceea, si prin Programul pentru legume si fructe, care se deruleaza cu ajutorul Ministerului Agriculturii, sunt sume distincte pentru educatia copiilor, tinerilor. Exista si a patra parghie, sper ca va iesi, este in faza finala la Comisia de agricultura din Camera Deputatilor - Directiva 633 privind practicile comerciale neloiale, care stabileste relatii corecte intre micul producator sau procesatorul roman si comerciantul dominant care, din nefericire, in Romania nu este roman. De la inceputul anului viitor acest lucru va fi pus in practica de Agentia de Calitate si Marketing a Produselor Agroalimentare. Un model european care functioneaza peste tot. In aceasta entitate, care este un parteneriat public - privat, comitetul de coordonare este format din mediul asociativ si institutii, cu obiective clare si cu buget. Agentia va face promovare pe scheme de calitate si vor garanta ca intr-adevar acele produse sunt chiar produse traditionale, produse montane sau alte produse care apartin unor scheme de calitate", a spus Oros.
 
Ministrul Agriculturii a precizat, totodata, ca noua agentie va trebui sa colaboreze cu echipa ce se va instala la Casa Unirea.
 
"Aceasta agentie, care va lucra pe baza strategiei facuta impreuna cu mediul asociativ, va folosi in primul rand bani europeni si va conlucra foarte bine cu noul mod de abordare al Casei Unirea. Dupa ce vor finaliza acolo problemele administrative, litigiile, noua echipa care se va instala va cuprinde membrii selectati pe principiul guvernantei corporative si vor trebuie sa lucreze cu aceasta Agentie de Calitate si Marketing", a sustinut Adrian Oros.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Guvernul a aprobat, in noiembrie 2018, infiintarea Casei Romane de Comert Agroalimentar ''Unirea'', o societate comerciala prin care se crea un mecanism national ce asigura achizitia, sortarea, procesarea primara, standardizarea si distributia catre retele comerciale interne sau de export.
 
La momentul respectiv, autoritatile mentionau faptul ca entitatea se baza pe trei piloni de structurare si dezvoltare: o retea nationala in profil teritorial de clustere agricole, care integra la nivelul uneia sau mai multor Unitati Administrativ Teritoriale (UAT), resursele locale de productie agricola si servicii specifice avand in structura cel putin un centru de colectare/distributie a produselor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.4 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016