Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR selecteaza 11 organizatii pentru a monitoriza Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime

madr-selecteaza-11-organizatii-pentru-a-monitoriza-programul-operational-pentru-pescuit-si-afaceri-maritime

Acestea vor proveni din mediul social, economicsau din randul societatii civile, urmand a fi incluse intr-un comitet de monitorizare.


MADR a anuntat ca in aceasta perioada este in plina desfasurare etapa de selectie a 11 organizatii care ar urma sa faca parte din Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.
 
Acest comitet va fi o structura nationala de tip partenerial, fara personalitate juridica, cu rol decizional strategic in procesul de implementare a POPAM 2014 — 2020, care se va reuni pe parcursul intregii perioade de programare pentru a examina implementarea programului si progresele inregistrate in indeplinirea acestuia.
 
In cadrul procesului de selectie a celor 11 organizatii, MADR va lua in considerare reprezentativitatea echilibrata a domeniilor relevante pentru implementarea programului, expertiza si experienta dovedita prin maximum trei actiuni/proiecte relevante pentru domeniul mentionat, care au fost initiate si implementate in perioada 2007-2013, precum si propunerile formulate pentru rolul in cadrul CM POPAM 2014-2020.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cazul in care partenerii sociali sau organismele care reprezinta societatea civila fac parte dintr-o organizatie de tip confederativ general/sectorial nu vor fi luate in considerare formularele de intentie transmise individual de catre membri acestora.
 
De asemenea, nu vor fi acceptate solicitari de includere in CM POPAM 2014-2020 a entitatilor pentru care au fost inregistrate si dovedite fraude in ceea ce priveste gestionarea de fonduri publice sau fonduri europene in perioada de programare 2007-2013, se arata in anunt.
In urma finalizarii procesului de selectie a partenerilor, DGP-AMPOP va solicita nominalizarea participantilor la Comitetul de Monitorizare in termen de 5 zile lucratoare.
 
Candidaturile organizatiilor care nu au fost selectate pentru componenta CM POPAM, in functie de relevanta acestora, vor fi avute in vedere la stabilirea membrilor pentru Grupurile tehnice de lucru, care vor fi constituite, dupa caz, in vederea optimizarii implementarii Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020, conform metodologiei publicate pe website-ul MADR.
 
Organizatiile interesate de reuniunile CM POPAM 2014 — 2020 trebui sa completeze un formularul ce poate fi gasit pe site-ul MADR si sa-l transmita in format electronic pe adresa cm.pop@madr.ro. Termenul limita de depunere al candidaturilor este de 22 ianuarie 2016, ora 16.30.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016