Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Vom porni primele de asigurare

madr-vom-porni-primele-de-asigurare

Seful MADR, Adrian Oros, a anuntat ca primele de asigurare si grupurile de producatori vor beneficia de masuri clar pentru a putea fi demarate de indata.


"Noi vrem ca la sfarsitul acestei luni sa incepem sa dam drumul la acele masuri care nu au suferit modificari si nu depind de Hotararea de Guvern (HG 226/2015 privind stabilirea cadrului general de implementare a masurilor PNDR n.r.) si anume infiintarea grupurilor de producatori si masura 17.1 privind primele de asigurare. Vrem sa le sa le dam drumul la sfarsitul lui iulie", a declarat Oros intr-o conferinta de presa, precizand ca lansarea masurilor de investitii din programul de tranzitie depinde foarte mult de aprobarea modificarilor din HG 226 care se refera la cadrul de implementare.
 
El a precizat ca Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) va putea modifica procedurile si softurile legate de bazele de date numai dupa publicarea actului normativ in Monitorul Oficial.
 
De asemenea, pentru luna august este programata lansarea masurilor forfetare 6.1 - Instalarea tinerilor fermieri, unde sunt alocate 100 de milioane de euro, masurii 6.3 pentru fermele mici, 16.4 si 16.4a pentru cooperare pe orizontala si verticala.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
"In septembrie, masurile pe care vrem sa le lansam sunt cele pe care vrem sa le lasam mai mult in consultare, pentru ca am adus modificari majore si ma refer la 4.1 si 4.2, unde avem aproape 1 miliard de euro pentru investitii in depozitare si procesare. Trebuie sa lasam minimum trei saptamani in consultare, iar ghidurile finale, repet, dupa aparitia HG. De asemenea, vor urma si masurile non-agricole, unde iarasi avem 150 de milioane de euro, masura 6. 2 si 6.4 si bineinteles pentru autoritatile publice locale masura 4,3 pentru drumuri agricole. Acesta este calendarul orientativ legat de perioada de tranzitie. Vedem care va fi rezultatul primei intalniri sub presedintia slovena si cat de repede vor merge acele regulamente care implementeaza acordul de compromis", a mai spus seful MADR.
 
Oros a reamintit ca pentru Pilonul II in programul de tranzitie sunt prevazute 3,2 miliarde de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016