Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magiunul de Topoloveni bate la portile Europei


Va reusi un produs cu rezonanta arhaica - “Magiun de prune de Topoloveni” - sa se impuna pe moderna piata europeana? Pentru Diana Stanciulov si mama ei, cele doua femei din spatele businessului de la Topoloveni, e o intrebare de zece milioane de euro.

Un miros patrunzator si dulceag se simte inca de la intrarea in curtea fabricii din Topoloveni–Arges. Este una din cele doua luni ale anului – august si septembrie – cand mica fabrica lucreaza la foc automat. “Doua luni pe an producem si in celelalte zece vindem”, spune Diana Sonia Stanciulov (31 ani), consilier juridic si responsabil cu marketingul la Sonimpex Serv Com, compania in cadrul careia se fabrica “Magiun de prune de Topoloveni”, singurul produs autohton din categoria celor alimentare cu denumirea protejata national.


ANUL SCHIMBARILOR. 2009 este un an de cotitura pentru compania Sonimpex, ale carei vanzari au fost anul trecut de circa 3,4 mil. euro, cea mai mare parte a acestora fiind realizate din activitatea de distribuitor de produse alimentare si nealimentare. Trei evenimente, unul mai important decat celalalt pentru businessul de la Topoloveni, se suprapun in acest an, si, crede mama Dianei, Bibiana Dolores Stanciulov, care este si actionarul unic al companiei, toate vor duce la acelasi rezultat: o explozie a vanzarilor. Cronologic, este vorba despre finalizarea modernizarii fabricii, obtinerea denumirii de origine protejata si, in fine, iesirea cu magiunul de Topoloveni la export.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Din 2001, cand Sonimpex Serv Com a preluat activele fabricii de magiun de la Topoloveni, pentru 3,2 miliarde de lei vechi, cele doua femei au investit constant in modernizarea unitatii.

Citeste mai mult in Money Express
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016