Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai multe piete taranesti vor fi deschise in viitorul apropiat in Capitala

mai-multe-piete-taranesti-vor-fi-deschise-in-viitorul-apropiat-in-capitala

Pietele vor fi rezervate exclusiv producatorilor agricoli individuali sau organizati in orice forma asociativa, urmand a fi infiintate in cadrul unui parteneriat intre Ministerul Agriculturii, Primaria Municipiului Bucuresti, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Federatia Nationala Agrostar.


Un proiect de hotarare privind aprobarea unui acord de colaborare, ce are in vedere promovarea legumelor, fructelor, produselor traditionale romanesti si a producatorilor romani, prin sustinerea infiintarii unor piete taranesti, a fost aprobat de curand de Consiliul General al Muncicipiului Bucuresti, urmand a fi pus in aplicare in cel mai scurt timp.
 
 Acordul de colaborare privind sustinerea infiintarii pietelor taranesti va fi semnat de Ministerul Agriculturii, Primaria Municipiului Bucuresti, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar. Potrivit documentului, pietele taranesti vor fi rezervate in exclusivitate producatorilor agricoli individuali sau organizati in orice forma asociativa, iar producatorii care vor vinde aici va trebui sa detina certificate de producator valabile si nu vor plati taxe sau tarife pentru utilizarea tarabelor, cantarelor, a apei, a electricitatii, a spatiilor de depozitare sau a materialelor publicitare.
 
Totodata, potrivit principiilor generale privind functionarea pietelor taranesti, producatorii sunt in totalitate responsabili pentru produsele lor in fata consumatorilor si raspund pentru respectarea normelor legate de producerea, prelucrarea si comercializarea produselor.
 
Produsele agricole si alimentare care vor fi comercializate in aceste piete vor face parte din categoria legumelor proaspete si conservate, fructelor de livada si de padure, proaspete si conservate, miere de albine, produselor traditionale, precum si produselor mestesugaresti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
 Municipalitatea urmeaza sa  identifice locurile optime in care vor functiona aceste piete taranesti, pe care le va comunica Directiei pentru Agricultura a Capitalei. tot municipalitatea va fi autoritatea care va acorda autorizatiile de functionare si va administra printr-un reprezentant activitatea dinspatiile respective . De asemenea, va avea in atributii, prin Politia Locala, paza si ordinea in zonele unde vor funcţiona pietele.
 
ANSVSA va elibera prin directiile judeţene sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor, documentele de inregistrare pentru siguranta alimentelor comercializate in cadrul unitatilor mobile si temporare de comercializare a alimentelor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016