Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Majoritatea dosarelor IMM pentru bani UE respinse erau incomplete


IMM-urile care depun proiecte UE pierd finantarea nu din cauza calitatii proiectelor, ci din neatentie, acestea fiind respinse din primele faze de evaluare deoarece nu sunt complete sau cuprind documente fiscale cu termene de valabilitate expirate, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Laura Marusca, director general adjunct in cadrul Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL).
Aceasta a precizat ca IMM+urile ar trebui sa apeleye mai des la condultanta. ""Nu intelegem de ce firmele nu apeleaza la consultanti, mai ales ca acestea isi pot recupera si fondurile utilizate pentru consultanta, in proportie de 10% din valoarea proiectului.
In acest an pentru operatiunea care finanteaza serviciile de consultanta am primit de sapte ori mai putine solicitari decat sumele alocate", a precizat Martusca.

Ea a aratat ca prin operatiunea care se adreseaza serviciilor de consultanta un proiect este finantat cu 10.000 de euro pentru intocmirea planurilor de afaceri, a dosarelor si a altor studii necesare depunerii dosarelor. "Sunt lucruri care trebuie cuprinse intr-un dosar de finantare pe care o firma de consultanta stie cum sa le abordeze", a adaugat Marusca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016