Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mecanica Ceahlău SA aduce la cunostinta actionarilor ca au dreptul de a subscrie pentru un numar de 16.856.571 actiuni


Consiliul de Administratie al SC Mecanica Ceahlău SA aduce la cunoştintă actionarilor că Hotărârea nr. 1 din 17.11.2009, adoptată în baza împuternicirii date de Adunarea Generală Extraordinară a Actionarilor prin Hotărârea nr.3 din 04.09.2009 a fost publicată în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV a, nr.6183 din 07.12.2009. Consiliul de Administratie oferă actionarilor, care au subscris în prima etapă, dreptul de a subscrie în a doua etapă cele 16.856.571 actiuni, rămase nesubscrise de actionari.
Întrucât, în conformitate cu prevederile Art.8 al Hotărârii AGEA nr. 3 din 04.09.2009 subscrierea de actiuni, în cea de a doua etapă, se va putea efectua într-o perioadă de 10 zile calendaristice de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei a Hotararii Consiliului de Administratie privind rezultatele subscrierii din prima etapa, (respectiv 08.12.2009 – 16.12.2009), prin completarea unui formular pus la dispozitia actionarilor de către Consiliul de Administratie, mecanica Ceahlau vă prezinta formularele de subscriere, aprobate în şedinta CA din data de 04.12.2009.

Formularele de subscriere pot fi obtinute si de la sediul societătii din Piatra Neamt, str. Dumbravei nr. 6.

Ultima zi în care pot fi depuse cererile de subscriere, împreună cu celelalte documente stabilite de AGEA, este 16.12.2009 orele 15,00. În cazul subscrierii unui număr mai mare de actiuni fată de cele disponibile alocarea prorata se va face prin aplicarea ponderii fiecărei subscrieri în totalul actiunilor subscrise la totalul ac iunilor disponibile conform exemplului prezentat în anexă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Restituirea eventualelor sume virate în plus se va face în maximum 3 zile de la validarea subscrierilor făcute in etapa a II-a.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016