Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mediafax Talks about Romanian Agriculture pune în discuţie sursele de finanţare pentru agricultură


Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Mihail Dumitru, va analiza împreună cu producătorii agricoli fondurile disponibile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală şi alte surse de finanţare şi soluţii de modernizare a agriculturii româneşti, la Mediafax Talks about Romanian Agriculture.
Conferinţa organizată de Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, va avea loc joi, 22 iulie, de la ora 10.00, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum .

Pe lângă ministrul Mihail Dumitru, evenimentul îi va avea ca lectori pe: Valeriu Tabără - preşedintele Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor, Veronica Toncea - director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Radu Gheţea - preşedintele CEC Bank, Viorel Matei - preşedintele Federaţiei Naţionale a Producătorilor Agricoli din România (FNPAR), Nicolae Sitaru - preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) şi Sorin Minea - preşedintele Romalimenta.

Speakerii vor aduce în dezbatere cuantumul fondurilor alocate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală - instrumentul prin care România poate accesa bani europeni până în 2013 pentru proiecte de modernizare a exploataţiilor sau pentru renovarea satelor -, precum şi posibilitatea ca o parte din fondurile Programului să fie realocate în acest an pentru refacerea infrastructurii rurale din zonele afectate de inundaţii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Politica Agricolă Comună la nivelul Uniunii Europene, dar şi creşterea competitivităţii produselor româneşti pe pieţele europene sunt alte teme de dezbatere ale conferinţei.

De asemenea, participanţii vor pune în discuţie efectele creşterii TVA asupra agriculturii, accesul la credite bancare al agricultorilor şi garanţiile disponibile pentru producătorii agricoli.

La fel ca prima ediţie Mediafax Talks about Romanian Agriculture, desfăşurată anul trecut, conferinţa va reuni reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, producători şi procesatori, bancheri, directori ai societăţilor de leasing şi de asigurări, consultanţi şi importatori de maşini şi utilaje agricole.

Evenimentul are ca parteneri CEC Bank, Oscar Downstream, Fondul de Garantare a Creditului Rural şi DuPont şi se desfăşoară cu sprijinul FNPAR.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016