Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Valeriu Tabără participă, mâine, la conferinţa Mediafax discută despre agricultura românească


Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Valeriu Tabără, va participa vineri, 24 septembrie 2010, la Conferinţa „Mediafax discută despre agricultura românească” (Mediafax Talks about Romanian Agriculture). Evenimentul va avea loc la Hotelul Continental din Timişoara, cu începere de la ora 10.00.
Reuniunea face parte din seria de evenimente pe care Mediafax le organizează începând din 2006 şi se doreşte a fi un forum de dezbatere între reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, producători şi procesatori, bănci, societăţi de leasing, societăţi de asigurări, consultanţi, importatori de maşini şi utilaje agricole, producători de cereale şi producători de erbicide, pesticide şi produse agro-chimice, asociaţii.

Participanţii la conferinţă vor avea prilejul să dezbată teme de actualitate precum accesarea fondurilor europene, măsurile pentru sprijinirea agricultorilor, evaziunea fiscală în agricultură, situaţia legumelor, fructelor şi a sfeclei de zahăr, legislaţia agricolă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


De asemenea, se va discuta despre rezultatele agriculturii în acest an, perspectivele pentru anul care urmează, productivitatea şi calitatea produselor pentru a fi competitive pe plan european.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016