Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mestesugari si produse traditionale romanesti, la Saptamana Verde din Berlin


Romania va fi prezenta cu 12 firme in pavilionul national organizat in cadrul Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura "Saptamana Verde" de la Berlin, a declarat, pentru Agerpres, Viorica Grama, reprezentatul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, responsabil cu organizarea evenimentului.

"Un numar de 12 firme s-au inscris la MAPDR in vederea participarii la "Saptamana Verde", aproape similar cu anul trecut, cand au fost prezente 13 societati. Noutatea acestui an este ca vom avea in stand si un restaurant in care se va gati si se vor vinde produse traditionale romanesti, cum ar fi sarmalute, mici, balmos sau bulz", a spus Grama.

Aceasta a precizat ca micii vor fi preparati in Germania cu carne porc autorizata, dar dupa o reteta traditionala romaneasca, tinand cont de faptul ca Romania nu are voie sa exporte carne de porc din cauza pestei porcine. Firmele romanesti prezente la Berlin vor expune vinuri, branzeturi, produse traditionale, miere, produse din carne de vita si de oaie. De asemenea, Romsilva va veni cu produse specifice precum fructe de padure, pastravi.

Nu vor lipsi reprezentantii ANTREC, mestesugrarii romani de oua incondeiate, ceramica de Horezu si tesaturile. MAPDR va aloca 974.000 de lei din bugetul pe 2009 pentru constructia si amenajarea pavilionului Romaniei din cadrul Expozitiei "Saptamana Verde", spatiul expozitional inchiriat de MADR, de 200 metri patrati, fiind pus la dispozitia societatilor comerciale de profil, cu titlu gratuit, in scopul promovarii traditiilor romanesti si a imaginii sectorului agroalimentar romanesc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Firmele participante vor suporta cheltuielile pentru transportul mostrelor, deplasarea delegatilor, cazarea si diurna acestora.

Romania se afla la a saptea participare consecutiva la "Saptamana Verde", considerat cel mai mare eveniment de specialitate in domeniul alimentar si agricol din Europa, care se va desfasura la Berlin (Germania) in perioada 16 - 25 ianuarie 2009. În paralel cu expozitia vor avea loc conferinte si seminarii pe teme actuale din agricultura si industrie alimentara.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016