Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meteo: Vin iarasi ninsori in sudul tarii

Tags: meteo

În următoarele trei zile, cerul va fi mai mult noros în nord-vestul ţării unde temporar, îndeosebi în prima parte a intervalului va ninge. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei când vor mai fi ninsori slabe local în Dobrogea şi doar izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în vest, în sud-estul extrem precum şi la munte. Temperatura aerului, în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse, în general, între -7 şi 2 grade şi minime de la -18 grade în estul Transilvaniei, până la -3...-2 grade în Dealurile de Vest. Pe spaţii restrânse va fi ceaţă, asociată cu chiciură, îndeosebi în cursul nopţii şi mai ales în regiunile sudice.
Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească uşor în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult noros. Vor cădea precipitaţii, îndeosebi după-amiaza şi noaptea, în jumătatea de vest a ţării, unde izolat se pot cumula 15 l/mp, şi pe arii mai restrânse, slabe cantitativ, în restul teritoriului. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare în zonele de munte şi în regiunile nordice şi mixte în rest. Vor fi condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în vest şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -5 şi 5 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei. În zonele joase din sud şi est, pe spaţii restrânse, va fi ceaţă.

Duminică cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii în toate regiunile, mai ales sub forma de ninsoare în cele vestice, nordice şi la munte, predominant sub formă de ploaie în sud-est şi mixte în rest. Vor fi condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade. (Antena3)

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016