Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meteo: Vreme capricioasa in urmatoarele zile


În următoarele trei zile vremea va fi caldă în România, punctul maxim fiind atins miercuri, cu temperaturi de până la 16 grade, în timp ce din 10 decembrie vremea se va răci considerabil, iar maximele vor fi cuprinse între -8 şi 4 grade, au anunţat specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie, într-o conferinţă de presă, pe baza modelelor de prognoză elaborate de către Centrul European pentru Prognoza Vremii /ECMWF/ de la Reding.
'După un episod cu precipitaţii intense în ultimele zile, pentru care s-a dat atenţionare meteorologică, vremea s-a ameliorat începând de ieri (duminică, 5 decembrie 2010, n.r.). Ne aşteptăm ca următoarele trei zile să aducă o vreme în general bună. Precipitaţii urmează să mai fie sub formă de ploaie în partea de vest, nord şi nord-vest a teritoriului (...) Conform materialelor pe care le avem deocamdată se pare că ziua de miercuri va fi cea care va avea temperaturile cele mai ridicate, cu maxime în general între 8 şi 16 grade. Valorile cele mai ridicate sunt de aşteptat pe partea de sud şi sud-vest a teritoriului. Miercuri, în Bucureşti, se vor înregistra maxime de 12-13 grade', a afirmat Florinela Georgescu, adjunct al Centrului Naţional de Prognoză Meteo.

Aceasta a ţinut să precizeze în intervalul menţionat, cel mai important fenomen este ceaţa, 'care poate apărea pe arii destul de extinse în regiunile extra-carpatice în zonele joase'.

Prognoza pe termen scurt a ANM indică, în partea a doua a săptămânii, o scădere a temperaturilor, dar şi apariţia de precipitaţii sub formă de ninsoare, în special în ziua de 10 decembrie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

ANM a prezentat, luni, în cadrul unei întâlniri informale cu mass-media, prognoza meteorologică şi agrometeorologică atât pentru intervalul următoarelor zece zile, cât şi previziunile pentru perioada decembrie - februarie 2010, pe baza modelelor de prognoză elaborate de către Centrul European pentru Prognoza Vremii (ECMWF) de la Reding.

Următoarea prezentare a prognozei este anunţată pentru începutul lunii ianuarie, la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton