Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) a aprobat spaţiile în care pot fi sacrificaţi şi comercializaţi mieii de Paşte. Confom celor declarate de doctorul Gheorghe Ban, directorul coordonator adjunct al instituţiei, pentru sacrificarea mieilor au fost stabilite şase puncte pe teritoriul judeţului şi anume la Mâsca (numărul 307, SC Caia Univers SRL), Mâsca, (complexul Zootehnic FN, SC Flavimar SRL), Hălmagiu (strada Crişan numărul 10 AF Dorigel), Şiclău (numărul 88, AF Păstorul), Caporal Alexa (numărul 237, AF Andreea Elena Ghiţă).
În ceea ce priveşte comercializarea mieilor în municipiu, au fost stabilite două locaţii, Piaţa Catedralei şi Piaţa Mihai Viteazul, la Obor, mieii putând fi şi sacrificaţi şi comercializaţi.
„Măsura prin care am stabilit aceste locaţii are scopul de a preveni apariţia toxiinfecţiilor alimentare şi a riscului pentru sănatatea publică ce decurg din sacrificarea mieilor în spaţii necorespunzătoare”, a declarat doctorul Gheorghe Ban, directorul coordonator adjunct al DSVSA. Acesta mai spune că între 24 martie şi 4 aprilie vor fi intensificate controalele asupra modului în care se produce, depozitează, transportă şi valorifică carnea de miel şi alte produse tradiţionale."
Citeste mai mult in Glasul Aradului.
În ceea ce priveşte comercializarea mieilor în municipiu, au fost stabilite două locaţii, Piaţa Catedralei şi Piaţa Mihai Viteazul, la Obor, mieii putând fi şi sacrificaţi şi comercializaţi.
„Măsura prin care am stabilit aceste locaţii are scopul de a preveni apariţia toxiinfecţiilor alimentare şi a riscului pentru sănatatea publică ce decurg din sacrificarea mieilor în spaţii necorespunzătoare”, a declarat doctorul Gheorghe Ban, directorul coordonator adjunct al DSVSA. Acesta mai spune că între 24 martie şi 4 aprilie vor fi intensificate controalele asupra modului în care se produce, depozitează, transportă şi valorifică carnea de miel şi alte produse tradiţionale."
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Glasul Aradului.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News