Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mihail Dumitru: Ma voi concentra pe restructurarea sectorului agricol si alimentar


Mihail Dumitru, ministrul agriculturiiMihail Dumitru, propus pentru functia de ministru al Agriculturii, a declarat, marti, in cadrul audierilor de la comisiile de specialitate, ca va avea ca obiectiv restructurarea sectorului agricol si alimentar prin majorarea numarului fermelor mari si reducerea celor de subzistenta.
"Avem 4 milioane de ferme mici si doar 20.000 de societati mari. Este un gol intre acestea pe care va trebui sa-l acoperim", a spus Mihail Dumitru.

Acesta a explicat ca pentru acoperirea diferentelor dintre cele doua categorii de ferme ministerul se va concentra pe dezvoltarea fermelor comerciale familiale.

El a adaugat ca aceasta restructurare va duce la reducerea fortei de munca din sector, motiv pentru care va avea ca obiectiv si dezvoltarea rurala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Trebuie sa lucram si la dezvoltarea rurala, care va putea sa absoarba acest personal rezultat in urma restructurarii", a declarat ministrul propus pentru Agricultura.

Mihail Dumitru a mentionat ca unul dintre principalele sale obiective va fi notificarea ajutoarelor de stat pentru inlocuirea celor ce nu vor mai putea fi acordate din 2010, dar si introducerea unor ajutoare financiare "acolo unde nu putem inlocui".

Totodata, Dumitru a spus ca se va concentra pe acordarea la timp a subventiilor, in special a celor europene, pentru a evita penalizari din partea Comisiei Europene.

De asemenea, intre obiectivele acestuia va fi si eficientizarea structurilor ministerului si reducerea birocratiei in acordarea finantarilor pentru proiectele din agricultura.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016