Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministerul Agriculturii evaluează în prezent proiecte din PNDR de peste 4,8 mld. euro

Tags: pndr

Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale (MAPDR) are, în prezent, în etapa de evaluare 2.784 proiecte depuse în cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală (PNDR), cu o valoare publică de 4,840 miliarde euro, a declarat ministrul interimar al agriculturii, Radu Berceanu.


Astfel, sunt în evaluare 1.669 de proiecte cu o valoare de 4,09 miliarde euro, depuse în cadrul Măsurii 322 "Renovarea şi Dezvoltarea Satelor", 166 proiecte sunt aferente Măsurii 123 "Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere", cu o valoare publică de 200 milioane euro, iar 949 proiecte sunt depuse pe Măsura 121 "Modernizarea exploataţiilor agricole" şi au o valoare de 541 milioane euro.

Berceanu a mai spus că urmează să fie lansate două sesiuni de depunere a proiectelor pentru măsurile 312 "Sprijin pentru crearea şi Dezvoltarea de microîntreprinderi" şi 313 "Încurajarea activităţilor turistice", în valoare totală de 232 milioane euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, ministrul interimar a menţioant că va mai fi lansată câte o sesiune de depunere a proiectelor pentru măsurile 121 şi 123, în valoare de 161 milioane euro, respectiv 75 milioane euro.
Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală stabileşte politicile şi acţiunile de dezvoltare rurală pentru perioada 2007-2013, în domeniile agricol, silvic şi dezvoltare rurală, dar şi proiectele de investiţii. Prin PNDR se vor derula, până în 2013, fonduri europene de peste opt miliarde de euro, fonduri provenite din Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016