Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ministerul Mediului: Interdicţia de pescuit la sturioni se va păstra
Secretarul de stat în Ministerul Mediului şi Pădurilor Cristian Apostol a declarat joi că nu se va ridica interdicţia de pescuit la sturioni în România deoarece refacerea populaţiei durează timp de 30-40 de ani.
"Vreau să elimin orice zvon pe tema că s-ar putea ridica interdicţia la pescuit în România. Este vă spun clar imposibil. Am pornit la acest program (...). Acest program vă spun clar înseamnă 30-40 de ani şi în niciun caz nu ne-am gândit că după 4 ani de interdicţie să facem acest lucru. Nu. Refacerea unei populaţii de sturioni durează foarte mult. Mesajul vreau să fie clar: noi păstrăm aceleaşi condiţii instalate în legislaţie în 2006", a susţinut Cristian Apostol, într-o conferinţă de presă la Săruleşti, cu ocazia celei de-a 4-a Reuniuni regionale CITES privind conservarea şi folosirea durabilă a sturionilor din NV Mării Negre şi Dunărea inferioară.
Potrivit secretarului de stat, România a reuşit de la începutul programului până în prezent să populeze apele Dunării cu aproximativ 430.000 de sturioni.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
La cea de-a 4-a Reuniune regională CITES ce se desfăşoară în perioada 9-11 februarie la Săruleşti, judeţul Călăraşi, au participat reprezentanţi ai autorităţilor CITES şi de administrare a pescăriilor din Bulgaria, România, Serbia şi Ucraina, precum şi reprezentanţi ai Secretariatului CITES de la Geneva şi ai Societăţii Mondiale de Conservare a Sturionilor (WSCS), reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta-Dunării şi ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura