Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul agriculturii Mihail Dumitru a vizitat „Zilele Crescătorului de Taurine”


Ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Mihail Dumitru, a fost prezent vineri, 30 aprilie 2010, la deschiderea celei de-a patra ediţii a evenimentului „Zilele Crescătorului de Taurine”, cea mai mare expoziţie de bovine din România. Manifestarea, care se desfăşoară la Râşnov – Braşov, în intervalul 30 aprilie-2 mai, reuneşte principalii producători de pe piaţa autohtonă a laptelui şi a cărnii de vită, dar şi reprezentanţii companiilor care oferă produse şi servicii specializate.
După festivitatea de deschidere şi vizitarea expoziţiei, ministrul Dumitru s-a întâlnit cu fermierii prezenţi la eveniment, declarându-se impresionat de ceea ce a văzut: “Am constatat că există performaţă în domeniul zootehniei, comparabilă cu cea din ţările Uniunii Europene. Este foarte important, însă, să creăm ferme puternice şi acest lucru poate fi realizat prin dezvoltarea bazei genetice, extrem de valoasă”, a spus ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale.

Referindu-se la problemele cu care se confruntă crescătorii de taurine, Mihail Dumitru a subliniat că doreşte să cunoască îndeaproape aceste aspecte: “Vom încerca să găsim soluţii pentru a încuraja creşterea taurinelor şi dezvoltarea acestui potenţial puternic al zootehniei, care este baza genetică. Sper să reuşim acest lucru prin identificarea unor forme de sprijin, de care să beneficieze pe viitor şi crescătorii de taurine”.

De asemenea, ministrul a discutat cu reprezentanţii asociatiilor de crescători şi a răspuns întrebărilor acestora.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Tot vineri, ministrul agriculturii a vizitat Institutul Cartofului, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii structurilor agricole deconcentrate din judeţele Covasna, Braşov, Harghita şi Sibiu.

La deschiderea expoziţiei de la Râşnov au mai fost prezenţi Petre Daea, preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală din Senat, Ion Gontea, prefectul judeţului Braşov şi Gheorghe Neaţă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016