Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul de Finante cere derogare in privinta taxarii inverse


Ministrul finantelor publice, Gheorghe Ialomitianu a discutat la Bruxelles despre acordarea unei derogari privind aplicarea taxarii inverse pentru anumite sectoare si produse unde se inregistreaza un nivel ridicat al fraudei fiscale, se arata intr-un comunicat de marti al MFP citat de Newsin.
Ministrul finantelor publice, Gheorghe Ialomitianu a avut, luni, o intalnire la Bruxelles cu Algirdas Semeta, comisar pentru impozitare, vama, anti-frauda si audit, cu care a discutat despre posibilitatea aprobarii unei derogari in privinta taxarii inverse.

"Un subiect abordat in cadrul intalnirii a fost solicitarea Romaniei pentru o derogare privind aplicarea taxarii inverse pentru anumite sectoare si produse unde se inregistreaza un nivel ridicat al fraudei fiscale, ministrul finantelor publice reiterand interesul autoritatilor romane pentru o procesare rapida de catre Comisia Europeana a solicitarii respective", se spune in comunicat.

De asemenea, Ialomitianu a reiterat angajarea actualului guvern al Romaniei in gasirea celor mai bune solutii pentru combaterea evaziunii fiscale si a multumit Comisiei Europene pentru sprijinul constant acordat, prin trimiterea unor experti DG TAXUD in Romania, care sa analizeze situatia la fata locului si, pe baza experientei indelungate si lectiilor invatate de alte state membre, sa faca propuneri de masuri aplicabile in cazul nostru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodata, Gheorghe Ialomitianu si Alexandru Nazare, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, au participat luni la cea de-a patra reuniune a Task force-ului privind guvernanta economica a Uniunii Europene, grup condus de Presedintele Consiliului, Herman van Rompuy.

Discutiile s-au concentrat pe urmatoarele aspecte: o mai mare importanta acordata criteriului datoriei in cadrul procedurii de deficit excesiv, dezvoltarea unui nou sistem de sanctiuni la nivel european si un nou cadru de supraveghere macroeconomica.

In contextul discutiilor din Task force, a fost din nou abordat si modul in care se reflecta cheltuielile legate de reforma sistemului de pensii la calculul deficitului bugetar si a datoriei - urmare propunerilor facute de noua state membre, printre care si Romania.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016