Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moneda Euro slăbeşte, iar evoluţia economică a Spaniei îngrijorează finanţiştii europeni


Moneda euro a alunecat luni, fiind trasă înapoi față de creșterile înregistrate săptămâna trecută, din cauza preluării de către Banca Centrală Spaniolă a unei bănci de economii mai mică, acțiune care a accentuat îngrijorările legate de datoriile economiilor mai slabe din zona euro.
Banca Spaniei a declarat sâmbătă că a preluat CajaSur după eșecul fuziunii dintre aceasta și un alt creditor regional.

Mișcarea a subliniat slăbiciunea în sectoarele bancare ale unor membri ai zonei euro care deja suferă de probleme fiscale și se chinuie să reducă deficitele bugetare.

Știrile au șters creșterea înregistrată la sfârșitul săptămânii trecute, apărută pe fondul declarațiilor oficialilor europeni care au afirmat că ar putea interveni pentru a sprijini moneda atacată din toate părțile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

CajaSur acoperă ceva mai mult de 0,5% din sectorul bancar spaniol. Ea are acum acces la fondul de ajutor bancar al Spaniei. Analiștii sunt îngrijorați că alte bănci de economii ar putea solicita bani de la fond într-un moment când Spania încearcă să reducă cheltuielile guvernamentale și să repare finanțele publice.

La începutul zilei de luni la bursa din New York, euro a căzut cu 1,5%, ajungând la 1,2386 USD. Moneda europeană a căzut cu aproape 1,0% comparativ cu yenul ajungând la 112,03.

Brokerii au afirmat că pierderile monedei euro s-au accelerat după măsurile de stop-loss declanșate când a atins pragul de USD 1,2480. Băncile europene și cele din Asia Centrală au fost de asemenea observate vânzând euro fără să facă vâlvă, în timp ce multe piețe europene au fost în vacanță.

Săptămâna trecută, euro a coborât la cea mai scăzută valoare din ultimii patru ani, ajungând la USD 1,2143.

Știrile macroeconomice din SUA legate de vânzarea caselor deja existențe, cu cifre mai mari decât cele așteptate, au împins euro în jos față de dolar la 1.2345 dolari, potrivit datelor EBS.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016