Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motivul pentru care Oros a demisionat

motivul-pentru-care-oros-a-demisionat

Adrian Oros a anuntat public motivul pentru care a demisionat. Iata ce a spus fostul ministru.


Intrebat de jurnalisti daca Ludovic Orban l-a indemnat sa-si dea demisia, Oros a negat.
 
"Eu am avut mai multe discutii cu domnul Orban, dar nu ne-am coordonat, ca sa zic asa, privind demisia mea. Asta am decis-o ieri, pe parcursul intregii zile, cand am vazut ca nu exista vreo sansa ca sa se schimbe ceva la nivel guvernamental si atunci cred ca cel mai corect este sa parasesti echipa in care nu te mai regasesti", a spus ministrul.
 
El a sustinut ca, pentru premierul Florin Citu, agricultura nu a fost un domeniu prioritar.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
"N-am avut nici pe departe bugetul de anul trecut, doar 60%, sigur ca asta a afectat si afecteaza programele aflate in derulare. Nici macar in PNRR nu s-a decis ca un proiect major pentru agricultura sa fie cuprins, desi erau doua proiecte mari pe care noi le-am prins anul trecut", a precizat Oros.
 
El a amintit ca, in noiembrie, in primul draft, pe care Marcel Bolos, fostul ministrul al Fondurilor Europene, l-a trimis la Comisia Europeana, Ministerul Agriculturii avea doua proiecte foarte mari, de infrastructura de gestionare a apei si de o retea romaneasca de depozitare, procesare si distributie.
 
"Erau niste oportunitati, in conceptia mea si a guvernului de atunci, prin care puteam folosi aceste sume importante pentru a dezvolta agricultura romaneasca. Eu cred ca in viitorul apropiat, cel putin, in ceea ce il priveste pe premierul Citu, agricultura nu va deveni o prioritate. Mi-ar placea ca la minister domnia sa sa numeasca pe cineva care sa fie mai convingator si sa vina mai multi bani pentru agricultura. Norocul agricultorilor este ca sunt foarte multi bani europeni, chiar in aceasta perioada noi lansam pentru programul de tranzitie masuri in valoare de 3,2 miliarde de euro si apoi sunt platile directe prin APIA, care vor incepe din 18 octombrie, dar pe langa acestea ar fi necesare si alte forme de sprijin sau scheme de sprijin, totul ca sa capete un contur, asa cum il vad eu, asa cum altii care vor veni vor vedea altfel", a mai spus Adrian Oros.
 
Intrebat la ce ora isi va depune marti demisia, el a raspuns: "Astazi, nu stiu exact ora in functie si de program".
 
Oros a adaugat ca decizia sa de a demisiona nu a fost luata in urma informatiilor aparute in spatiul public in ultimele luni referitoare la faptul ca era unul dintre ministri aflati pe lista de remanieri a premierului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016