Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mureş: Universitatea Sapientia taie 11 hectare de livadă


La scurt timp după ce Primăria Târgu-Mureş a fost amendată de Garda de Mediu pentru că a tăiat câţiva arbori care blocau un trotuar din zona centrală a municipiului Târgu-Mureş, o nouă dispută a luat naştere între administraţia locală şi Ministerul Mediului, condus de Laszlo Borbely, fostul contracandidat al primarului Dorin Florea. Aceasta după ce a fost anunţată începerea procedurilor de defrişare a livezii din jurul Universităţii particulare Sapientia din Târgu-Mureş, o universitate de limba maghiară. Este vorba de peste 11 hectare de livadă care va fi înlocuită cu arbuşti ornamentali.
Reacţie imediată

Pentru că numărul arborilor pentru care Primăria a fost amendată a fost mult mai mic decât cel al pomilor fructiferi din livada ce urmează a fi defrişată, Primăria Târgu-Mureş a reacţionat imediat. „Cât oxigen produc trei copaci şi cât oxigen produc 11 hectare de livada? Copacul tot copac este şi părerea mea este că ceea se întâmplă la Universitatea Sapientia, unde este profesor asociat chiar ministrul mediului Borbely Laszlo, este un masacru", este de părere viceprimarul Claudiu Maior (PDL), care arată cu degetul şi spre ONG-urile de mediu din oraş care nu au reacţionat la aflarea veştii că urmează defrişarea livezii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeşte mai mult în România Liberă
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016