Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
O noua entitate dedicata sprijinirii fermierilor, infiintata de curand
Uniunea reuneste opt cooperative agricole, ca membri fondatori, respectiv Agrisud, Arges Biosud, Braicoop, Dobrogea Sud, Oltenia Cereal Nord, Tinoasa, Unirea Covurlui si 15 Februarie Rotunda.
Uniunea reuneste opt cooperative agricole, membri fondatori, respectiv Agrisud, Arges Biosud, Braicoop, Dobrogea Sud, Oltenia Cereal Nord, Tinoasa, Unirea Covurlui si 15 Februarie Rotunda.
Toate aceste entitati insumeaza o cifra de afaceri de peste 100 milioane de lei si acopera o suprafata de aproximativ 150.000 hectare, aflata in continua extindere.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
valabila 48h
Obiectivele UNCSV sunt, printre altele sa acorde sprijin membrilor sai pe aspecte de legislatie, fiscalitate, sa acorde sprijin si consiliere fermierilor care vor sa se asocieze in cooperative, sa fie partener de dialog institutional cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Guvern, Parlament, Presedintie si celelalte institutii ale statului pe probleme specifice cooperativelor agricole si membrilor acestora, sa actioneze complementar cu celelalte organizatii profesionale, in parteneriat, pentru atingerea obiectivelor comune.
De asemenea, organizatia isi propune sa se implice activ in promovarea cooperativelor agricole si imbunatatirea cadrului normativ specific, promovarea si validarea facilitatilor fiscale pentru cooperativele agricole si membrii acestora, clarificarea aspectelor legate de dubla impozitare a cooperativelor si membrilor, elaborarea si prezentarea catre autoritati a unui nou proiect de lege privind cooperativele agricole, crearea de filiere scurte, clarificarea complexitatilor privind cadastrul agricol si tranzactiile cu terenuri agricole, promovarea unor masuri specifice cooperativelor agricole si Romaniei in Politica Agricola Comuna - post 2020, in special finantari si scheme de sprijin specifice, schimburi de bune practici si, nu in ultimul rand, obtinerea de avantaje economice membrilor prin masificare si posibilitatea de a transforma productia primara agricola si a adauga valoare.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura