Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua fabrica de nutreturi, deschisa in Romania

o-noua-fabrica-de-nutreturi-deschisa-in-romania

O noua fabrica de nutreturi a fost deschis in Romania, dupa o investitie de peste 3,4 milioane de euro apartinand Premium Porc Group.


Noua fabrica are o capacitate de productie de aproximativ 80.000 de tone de nutret pe an, informeaza un comunicat.
 
Inaugurarea fabricii de la Avrig, judetul Sibiu, face parte dintr-un proiect amplu al companiei Premium Porc Group, BraSib, demarat in anul 2017, in valoare totala de 32,5 milioane de euro. Proiectul a fost finantat in urma unui imprumut primit de la patru banci: UniCredit Bank, BCR, BRD Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank.
 
Proiectul BraSib a cuprins deschiderea unei ferme de 5,400 de scroafe in Braila, precum si finantarea achizitiei si renovarii unor unitati de crestere si ingrasare in judetele Brasov si Sibiu. Inaugurarea fabricii de nutreturi combinate din Sibiu, in urma unei investitii de 3,4 milioane de euro, marcheaza finalizarea proiectului BraSib. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Fabrica dispune de o suprafata de aproximativ 2.000 metri patrati si aparatura bazata pe tehnologia daneza, asigurata de Skiold, partenerii danezi ai Premium Porc Group, care au asigurat aparatura si pentru primele doua fabrici de nutreturi combinate inaugurate de grup in Romania.
 
„Scopul nostru este sa contribuim la ridicarea standardelor in ceea ce priveste productia locala de carne de porc. Credem ca piata romaneasca are un potential urias si suntem hotarati sa investim in continuare si sa ne aducem contributia la dezvoltarea sectorului agricol din Romania”, a declarat Lars V. Drescher, CEO Premium Porc Group.
 
Fabrica din Avrig a fost finalizata in 2019 si are o capacitate de productie de aproximativ 80.000 de tone de nutret pe an.
 
Investitia in noua ferma de nutreturi combinate asigura calitatea hranei animalelor, compania punand accent pe normele de biosecuritate si gestionarea furajului propriu pentru animale. Noua constructie este 100% automatizata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016