Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Organizatiile din sectorul agroalimentar pot obtine finantare pentru programe de informare si promovare
Pentru anul 2018, Comisia Europeana a adoptat Programul de lucru cu privire la actiunile de informare si promovare ale produselor agricole puse in aplicare pe piata interna si in tarile terte, care prevede lista temelor prioritare, bugetele aferente si actiunile care pot fi puse in aplicare.
Suma alocata programelor de promovare eligibile pentru cofinantarea UE, in anul 2018 este de 179,1 milioane euro, cu 37,1 milioane euro mai mult fata de bugetul din 2017.
Campania 2018 vine cu o noutate, reprezentata de programele de informare si promovare de pe piata UE, destinate sa evidentieze aspectul durabil al productiei de carne de oaie si capra, care este considerat cel mai extins sistem de productie animaliera si care joaca un rol important in protejarea naturii si pastrarea biodiversitatii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
valabila 48h
Bugetul alocat sectorului carnii de ovine si caprine este de 6 milioane euro, din care 2 milioane euro sunt prevazute pentru programele simple si 4 milioane euro sunt destinate programelor multinationale.
Astfel, solicitantii pot propune doua tipuri de programe: programele simple si programele multinationale. Programele simple pot fi depuse de una sau mai multe organizatii din aceeasi tara a Uniunii Europene. Programele multinationale provin de la cel putin doua organizatii nationale din cel putin doua state membre sau din una sau mai multe organizatii europene.
Programele pot fi depuse de organizatiile profesionale si interprofesionale ale sectorului, reprezentative la nivel national, grupuri si organizatii de producatori, precum si organisme din sectorul agroalimentar care au ca obiectiv activitatile de promovare.
Pentru a beneficia de sprijin financiar din partea Uniunii Europene, organizatiile din statele membre trebuie sa realizeze un program in acest domeniu care sa cuprinda actiuni de informare si promovare.
Grupurile si organizatiile de producatori au posibilitatea de a elabora proiecte de propuneri pe care le vor putea depune la Comisia Europeana, urmand a fi evaluate de catre experti independenti.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura