Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Organizaţiile patronale din turism au semnat la Braşov două protocoale anticriză"


Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), Organizatia Patronala din Turismul Balnear din România (OPTBR) si Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), au semnat joi, la Brasov, doua protocoale de colaborare privind promovarea destinatiilor turistice românesti.

Scopul declarat al protocoalelor incheiate este intarirea parteneriatelor intre agentiile de turism si prestatorii de servicii din zona balneara si turismul rural, transmite corespondentul NewsIn. Protocoalele prevad promovarea in comun a ofertelor din domeniul turistic privat si se doresc a fi un instrument util de sustinere reciproca a initiativelor si evenimentelor organizate de fiecare asociatie in parte.

"Momentul de astazi este unul unic in miscarea asociativa din turismul românesc. Semnarea celor doua protocoale inseamna pentru ANAT consolidarea parteneriatelor traditionale cu hotelierii din statiunile balneare si cu proprietarii de pensiuni agroturistice", a spus, dupa semnarea protocoalelor, Corina Martin, presedintele ANAT.

Presedintele OPTBR, Nicu Radulescu, a declarat, la rândul sau, ca unica solutie de dezvoltare a turismului românesc o reprezinta incheierea unor astfel de protocoale care sa conduca strângerea rândurilor in vederea promovarii actiunilor menite a atenua efectele crizei prin care trece România.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cele doua protocoale au fost semnate de Nicu Radulescu, presedintele OPTBR, Corina Martin, presedintele ANAT, si Maria Tatar, presedintele ANTREC.
Conducerile celor trei otrganizatii patronale din turism au remarcat, totusi, ca aceasta criza economica a determinat multi români sa renunte la petrecerea vacantelor in strainatate si sa aleaga destinatii turistice din tara.

Printre programele inscrise in campania comuna se numara ofertele speciale "Înscrieri Timpurii 2011", "Vacanta la tara", "Zile gratuite de vacanta", "O saptamâna de refacere in statiunile balneare", "Decada balneara", "Hai la bai!", "Vacante speciale de evenimente", toate adresate celor care aloca un buget minim pentru petrecerea unui concediu de refacere intr-o statiune balneara sau la o pensiune rurala.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016