Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oros, MADR: Avem prea multi angajati pentru gestionarea agriculturii

oros-madr-avem-prea-multi-angajati-pentru-gestionarea-agriculturii

Seful MADR, Adrian Oros, spune ca exista prea multi angajati in sistemul public care se ocupa de gestionarea agriculturii care este "eminamente privata".


"Eu am spus ca suntem 14.600 de bugetari, atatia suntem care gestionam o agricultura care este eminamente privata. Din acest punct de vedere, cred ca suntem tara cea mai birocratica, eu ma refer doar la agricultura, nu-mi dau cu parerea in alte domenii. 
 
Dar sa ai 14.600 de oameni care gestioneaza, de la stat, o activitate eminamente privata, mie mi se pare un pic mult in anii 2020. 
 
Tocmai de aceea eu am militat si voi milita pentru aparitia Camerelor Agricole. In toata Europa exista aceste Camere Agricole care sunt niste entitati private care reprezinta cu adevarat interesele fermierilor dintr-o anumita zona si care nu numai ca reprezinta interesele, dar rezolva foarte multe probleme de ecosistem, probleme de relatii intre fermieri, probleme pe care statul prin institutiile sale, prin oamenii pe care ii are niciodata nu le poate rezolva, de multe ori le incurca”, a afirmat Adrian Oros intr-o conferinta de presa.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Ministrul Agriculturii a amintit ca in 2009 a existat un proiect legislativ privind functionarea Camerelor Agricole, dar ca acesta a fost abandonat, iar in acest context a afirmat ca isi doreste ca dupa alegerile parlamentare sa apara si sa aiba loc alegeri si pentru Camerele Agricole.
 
"Sper dupa ce trece aceasta perioada a alegerilor, pentru ca nu vrem sa suprapunem alegerile la Camerele Agricole cu alegerile politice pentru ca iar politizam si iar denaturam sensul acestor Camere Agricole, sa apara niste entitati care la inceput vor fi mai firave, dar daca avem grija sa creasca, in cativa ani de zile pot sa rezolve foarte, foarte multe dintre problemele pecare actualele institutii nu le pot rezolva. Eu am observat, de cate ori incerci sa rezolvi o problema, de multe ori mai mult o incurci. Statul trebuie sa ramana arbitru. Statul daca si fluiera si incearca sa si apere sau sa dea penalty-ul de multe ori greseste", a spus Oros.
 
Adrian Oros a adaugat ca infiintarea Camerelor Agricole este o prioritate a guvernarii liberale, in contextul in care Romania este singura tara din Europa care are "atat de multe entitati publice care gestioneaza agricultura".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.67 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016