Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pâinea noastră cea de toate zilele, otrăvită cu coloranţi industriali

Cel mai căutat şi cumpărat produs alimentar a ajuns în vizorul oamenilor legii, tot mai mulţi patroni timişoreni de brutării, în căutarea unor câştiguri cât mai mari peste noapte, punând în pericol viaţa clienţilor. Pe lângă faptul că unii administratori fac jonglerii financiare cu salariile angajaţilor sau cu plata impozitelor şi taxelor către stat, cei care deţin fabrici de pâine oferă la comercializare pâine de slabă calitate, dar la preţuri cât mai ridicate.
Aceştia îşi fac reclamă menţionând că pâinile pe care le vând sunt făcute din făină scumpă, de cea mai înaltă calitate sau că sunt de post şi nu conţin aditivi sau coloranţi alimentari însă, când-colo, de multe ori, realitatea e departe de ceea ce scrie pe etichetă.

Principala modalitate prin care administratorii de societăţi private ies în câştig este cumpărarea de făină la negru, fără chitanţă sau acte de origine, şi fabricarea de produse de panificaţie care nu sunt trecute în nici o evidenţă financiară. Conform actelor din dosarele investigate de oamenii legii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, unele brutării nu au produs mai mult de 100 de pâini pe zi, însă profitul de pe urma lor este imens. Alte fabrici scot mii de produse de panificaţie din cuptoare, însă la final de lună societăţile se declară în pierdere, astfel că nu dau nici un leu statului român.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Renasterea Banateana
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016