Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Pâinea noastră cea de toate zilele, otrăvită cu coloranţi industriali
Cel mai căutat şi cumpărat produs alimentar a ajuns în vizorul oamenilor legii, tot mai mulţi patroni timişoreni de brutării, în căutarea unor câştiguri cât mai mari peste noapte, punând în pericol viaţa clienţilor. Pe lângă faptul că unii administratori fac jonglerii financiare cu salariile angajaţilor sau cu plata impozitelor şi taxelor către stat, cei care deţin fabrici de pâine oferă la comercializare pâine de slabă calitate, dar la preţuri cât mai ridicate.
Aceştia îşi fac reclamă menţionând că pâinile pe care le vând sunt făcute din făină scumpă, de cea mai înaltă calitate sau că sunt de post şi nu conţin aditivi sau coloranţi alimentari însă, când-colo, de multe ori, realitatea e departe de ceea ce scrie pe etichetă.
Principala modalitate prin care administratorii de societăţi private ies în câştig este cumpărarea de făină la negru, fără chitanţă sau acte de origine, şi fabricarea de produse de panificaţie care nu sunt trecute în nici o evidenţă financiară. Conform actelor din dosarele investigate de oamenii legii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, unele brutării nu au produs mai mult de 100 de pâini pe zi, însă profitul de pe urma lor este imens. Alte fabrici scot mii de produse de panificaţie din cuptoare, însă la final de lună societăţile se declară în pierdere, astfel că nu dau nici un leu statului român.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Renasterea Banateana
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura