Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Parteneriat intre fermierii din sectorul vegetal si producatorii din industria protectiei plantelor

parteneriat-intre-fermierii-din-sectorul-vegetal-si-producatorii-din-industria-protectiei-plantelor

Acestia vor actiona impreuna pentru promovarea asocierii fermierilor si realizarea activitatilor specifice agriculturii, cooperativelor agricole si industriei produselor de protectia plantelor derulate de fiecare dintre cei doi parteneri.


Uniunea de Ramura Nationala a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) si Asociatia Industriei de Protectia Plantelor din Romania (AIPROM) au incheiat un protocol de colaborare prin care cele doua organizatii profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea si sustinerea obiectivelor comune in interesul fermierilor din Romania.
 
Cele doua organizatii vor actiona impreuna pentru promovarea asocierii fermierilor si realizarea activitatilor specifice agriculturii, cooperativelor agricole si industriei produselor de protectia plantelor derulate de fiecare dintre cei doi parteneri.
 
Incepand din anul 2019 se vor deschide noi Centre de Colectare SCAPA in parteneriat cu cooperativele agricole membre ale UNCSV.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Programul National SCAPA al AIPROM raspunde in cel mai eficient mod cerintelor fermierilor/cooperativelor agricole care isi propun sa aplice bunele practici agricole si sa respecte reglementarile de protectie a mediului, in conformitate cu Hotararea  Nr. 135/2019 din 12 martie 2019 pentru aprobarea Planului National de Actiune privind diminuarea riscurilor asociate utilizarii produselor de protectie a plantelor.
 
UNCSV incurajeaza cooperativele membre sa desfasoare cat mai multe activitati si servicii pentru membrii sai prin care sa ii degreveze de anumite sarcini, eficientizeze activitatea si optimizeze costurile de productie.
 
Prin urmare, orice fermier membru al cooperativelor care au deschis un centru de colectare SCAPA, va putea preda gratuit cantitatea de ambalaje de Plastic / Metal / Hartie pe care o detine, cu respectarea Conditiilor de Preluare.
 
Cooperativele agricole reunite in U.N.C.S.V. insumeaza peste 380 de persoane juridice si 60 persoane fizice, iar membrii afiliati in cooperativele agricole din uniune exploateaza suprafete intre 7 ha si 3500 ha, iar cumulat ajung la 180.000 ha.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016