Afaceri cu pastravi. La Calvini, judetul Buzau, functioneaza singura pastravarie care apartine Directiei Silvice.
“Am vândut de la 1 ianuarie şi până astăzi peste 12 tone de păstrăv chiar dacă preţul a crescut cu aproape un leu după majorarea TVA de la 18,5 lei la 19,5 lei pe kilogram. Ne-au crescut vânzările cu 50 la sută faţă de anul trecut. Explicaţia este că românului încă îi place să mănânce bine şi să consume produse naturale fără chimicale”, spune Ion Voicu, administratorul pastravariei Calvini.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
“Am vândut de la 1 ianuarie şi până astăzi peste 12 tone de păstrăv chiar dacă preţul a crescut cu aproape un leu după majorarea TVA de la 18,5 lei la 19,5 lei pe kilogram. Ne-au crescut vânzările cu 50 la sută faţă de anul trecut. Explicaţia este că românului încă îi place să mănânce bine şi să consume produse naturale fără chimicale”, spune Ion Voicu, administratorul pastravariei Calvini.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 4.75 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News