Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petre Daea, noul ministru al Agriculturii

petre-daea-noul-ministru-al-agriculturii

Acesta a preuat mandatul detinut in ultimul an de Achim Irimescu.


Petre Daea este cel desemnat in noul guvern pentru ortofoliul de ministru al Agriculturii, acesta fiind audiat aszi in fata comisiilor reunite din Parlament si primind girul senatorilor si deputatilor, la fel ca toti colegii sai desemnati la conducerea celorlalte ministere.
 
Petre Daea s-a nascut la 2 noiembrie 1949, la Sisesti, judetul Mehedinti, a absolvit in 1973 Facultatea de Agronomie din Timisoara, cu  specializarea inginer agronom. Ulterior, a absolvit Institutul de Pregatire a Cadrelor de Conducere din Economie si Administratie, detinand in prezent si titlul de doctor in agronomie.
 
A fost inginer stagiar, sef ferma, inginer sef la CAP Sisesti, judetul Mehedinti, inginer sef CUASC Sisesti, Brosteni, judetul Mehedinti, director DGAIA, judetul Mehedinti, sef sectie adj. pentru Probleme de Agricultura, CJ Mehedinti, inginer principal la Statiunea de Cercetare Productie Pomicola, judetul Mehedinti, director general, DGAIA, judetul Mehedinti, sef serviciu DGAIA, judetul Mehedinti, director general, DGAIA, judetul Mehedinti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Este membru PSD din 2001 si a detinut functia de Secretar de Stat in Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor in perioada martie 2002 - iulie 2004. De asemenea, in perioada iulie - decembrie 2004 a fost desemnat ministru al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
 
Ales senator in legislatura 2004-2008, in circumscriptia electorala nr. 27 Mehedinti, pe listele Uniunii Nationale PSD+PUR, a facut parte din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat.
 
A facut parte din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Slovenia, Grupul parlamentar de prietenie cu Australia, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Coreea, Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Spaniei, Grupul parlamentar de prietenie cu Ungaria.
 
A fost reales senator in legislatura 2008-2012, in circumscriptia electorala nr. 27 Mehedinti, colegiul uninominal nr. 2, pe listele Aliantei Politice Partidul Social Democrat + Partidul Conservator.
 
In aceasta noua calitate  a fost desemnat presedinte al Comisiei pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala, presedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Portugheza, membru in Grupul parlamentar de prietenie cu Australia, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Austria.
 
A fost ales deputat in legislatura 2012-2016, in circumscriptia electorala nr. 27 Mehedinti, colegiul uninominal nr. 2, pe listele USL.  in aceasta legislatura a fost membru in Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice, membru in Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Portugheza, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Africa de Sud.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016