Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PNDR: 825 de proiecte in cadrul Masurii 322 se afla in procedura de evaluare-selectare


În zilele de 12 şi 13 martie 2009, Liviu Harbuz, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, s-a deplasat în judeţele Galaţi şi Neamţ, pentru a purta discuţii referitoare la stadiul implementării Măsurii 322 din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, dat fiind numărul foarte mare de cereri depuse pe aceasta măsură, informează situl instituţiei.
În cadrul Măsurii 322 - „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”, în primele 3 sesiuni din anul 2008 au fost depuse 545 de proiecte în valoare de 1,18 miliarde de euro şi au fost selectate şi contractate 127 de proiecte în valoare de 313,9 milioane euro.

Pentru ultima sesiune din anul 2008 au fost depuse 825 proiecte în valoare de 2,1 miliarde euro. Aceste proiecte se află în procedura de evaluare-selectare la Agenţia de Plaţi pentru Dezvoltare Rurala şi Pescuit.

Secretarul de stat Liviu Harbuz a avut întâlniri cu toţi primarii, cu preşedinţii consiliilor judeţene şi cu reprezentanţii organismelor guvernamentale din judeţele Galaţi şi Neamţ pentru a se informa asupra problemelor pe care aceştia le întâmpină în elaborarea documentaţiilor şi, de asemenea, asupra posibilităţilor reale de care dispun pentru realizarea investiţiilor prin PNDR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Prin Măsura 322 - „Renovarea şi dezvoltarea satelor” pot fi finanţate proiecte integrate de infrastructură de bază (apă, canalizare, drumuri, energie electrică, gaz), dar şi de amenajare a spaţiilor publice, servicii pentru populaţia rurală (grădiniţe, aziluri, etc.) sau renovarea monumentelor de patrimoniu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016