La fabrica de mezeluri de la Buftea, cârnaţii olteneşti se fac din porci de Belgia, pentru că sunt mai buni decât ai noştri. După ce sunt gata, cârnaţii se afumă la rumeguş din lemn tare, apoi li se face duş, ca acasă.
Povestea cârnatului oltenesc începe cu dezinfectantul pentru mâini şi cu peria roşie pentru curăţat picioarele. Înainte să intre la lucru, la tranşat şi prelucrat tonele de carne, angajaţii Angst de la Buftea trec prin etapa asta. Când ne-am pomenit că ni se freacă singure pe sub tălpi periile automate şi când ni s-au dat şi halate albe, am zis că parcă suntem în fabrică de medicamente. Dar nu, aici se fac doar mezeluri, vreo 300 de sortimente. Nu ne-a trecut prin cap că simplii cârnaţi olteneşti se nasc după atât de multe munci - sau că se duşează, la fel cum faci duş acasă, în baie, ori că toate cuţitele se dezinfectează cu UV şi, dacă ţi-a căzut unul la podea, n-ai voie să-l mai ridici de acolo.
Cârnatul oltenesc pleacă de la recepţia şi tranşarea porcului, apoi continuă cu tocarea, umplerea, fierberea, afumarea, duşarea, răcirea, ambalarea şi, în final, livrarea, scrie Gândul.
Povestea cârnatului oltenesc începe cu dezinfectantul pentru mâini şi cu peria roşie pentru curăţat picioarele. Înainte să intre la lucru, la tranşat şi prelucrat tonele de carne, angajaţii Angst de la Buftea trec prin etapa asta. Când ne-am pomenit că ni se freacă singure pe sub tălpi periile automate şi când ni s-au dat şi halate albe, am zis că parcă suntem în fabrică de medicamente. Dar nu, aici se fac doar mezeluri, vreo 300 de sortimente. Nu ne-a trecut prin cap că simplii cârnaţi olteneşti se nasc după atât de multe munci - sau că se duşează, la fel cum faci duş acasă, în baie, ori că toate cuţitele se dezinfectează cu UV şi, dacă ţi-a căzut unul la podea, n-ai voie să-l mai ridici de acolo.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cârnatul oltenesc pleacă de la recepţia şi tranşarea porcului, apoi continuă cu tocarea, umplerea, fierberea, afumarea, duşarea, răcirea, ambalarea şi, în final, livrarea, scrie Gândul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News