Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Precizare APDRP: Sistemul Expert vine in sprijinul celor interesati de accesarea fondurilor destinate fermelor de familie

precizare-apdrp-sistemul-expert-vine-in-sprijinul-celor-interesati-de-accesarea-fondurilor-destinate-fermelor-de-familie

Sistemul de autoevaluare a propunerilor de proiecte dezvoltat de Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) este functional si se adreseaza in principal beneficiarillor interesati de accesarea fondurilor ce vor fi disponibile incepand din iunie pentru dezvoltarea fermelor de familie. Este vorba despre un sistem interactiv de informare on-line a potentialilor beneficiari si a beneficiarilor privind accesarea si derularea fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2007 – 2013.


Chestionarul ce poate fi completat de catre beneficiari a fost publicat marti pe pagina APDRP, insa acesta nu a fost complet functional, asa cum am aratat la acea data.

In virtutea dreptului la replica, reprezentantii institutiei ne-au comunicat ca "incepand din 28 mai, sistemul a fost pus la dispozitia publicului larg pentru a fi testat in conditii reale de functionare", precizand ca "acesta este complet functional pe site-ul APDRP incepand din data de 31 mai 2013".

"Raspunsurile primite de la cei interesati de investitiile prin PNDR, fie ca sunt beneficiari, potentiali beneficiari, jurnalisti sau alta categorie a publicului tinta al APDRP, sunt mai mult decat binevenite. In urma colectarii tuturor informatiilor primite de la public, "Sistemul Expert" va fi calibrat, eventual modificat si completat pentru a corespunde nevoilor reale ale celor pentru care a fost conceput (...) Dorim ca acest sistem sa fie operational pentru potentialii beneficiari ai APDRP incepand cu luna iunie", ne-au mai comunicat reprezentantii APDRP.

Cei interesati de sesiunea din iunie a masurii 121 pot beneficia de suport on-line pe site-ul APDRP

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cei care doresc sa depuna un proiect de investitii pentru sesiunea din iunie 2013 a Masurii 121 – Modernizarea exploatatiilor agricole, dedicata fermelor de familie cu dimensiuni intre 2 și 50 UDE, pot beneficia de suport on-line pe site-ul APDRP in vederea identificarii facile a tipului de investitie propus.

"Sistemul Expert", este complet functional pe site-ul APDRP incepand din data de 31 mai 2013 si este dedicat tuturor celor care doresc finantare europeana nerambursabila prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

"Sistemul Expert" presupune completarea unui chestionar on-line, in urma careia beneficiarii vor putea identifica masura de finantare din PNDR pe care o poate accesa, investitiile eligibile, documentele necesare intocmirii proiectului precum si o estimare a punctajului pe care l-ar putea obtine investitia propusa.

Pe langa cei care vor sa depuna un proiect de investitii, in sesiunea din iunie a Masurii 121, in acest moment "Sistemul Expert" vine si in ajutorul celor care vor sa depuna proiecte de investitii prin Grupurile de Actiune Locala (GAL-uri).

In scurt timp, tot pe pagina oficiala de internet a APDRP, vor fi disponibile alte doua sisteme ("Tutoriale" și "Simulari") cu ajutorul carora potențialii beneficiari care au identificat prin intermediul Sistemului Expert ce tip de investiție pot sa realizeze, sunt informați in mod interactiv despre modalitatea de intocmire a cererilor de finanțare, a cererilor de plata și derularea proiectelor finanțate prin PNDR. Acestea vor fi disponibile pe site-ul APDRP in scurt timp.

Sistemele de suport on-line vor fi adaptate si pentru urmatoarea perioada de programare financiara 2014-2020.

Suportul on-line oferit de APDRP este parte a proiectului de Asistența Tehnica P006/ 2012 "Informarea potentialilor beneficiari ai PNDR si dezvoltarea sistemului informatic de gestiune si instruire a angajatilor", Componenta 1 "Elaborarea sistemului expert si a tutorialelor pentru informarea potentialilor beneficiari ai PNDR prin intermediul portalului web".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016