Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Pretul carnii de porc a crescut cu peste 50 la suta de la inceputul anului

Desi preturile au crescut ca urmare a cererii crescute de carne de porc din Europa, care merge la export in tari precum China, Tailanda sau Japonia, crescatorii locali de porci spun ca deocamdata nu au simtit o crestere a veniturilor din cauza pierderilor suferite in ultimele luni.
Marii producatori si exportatori precum Spania, Germania, Danemarca au exportat in Asia cu 20% mai mult decat in aceeasi perioada a anului precedent, ca atare a scazut presiunea pe piata europeana, implicit si la noi“, a declarat, Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania.
Alti factori care au contribuit la cresterea pretului carnii de porc este consumul crescut de carne de porc proaspata din perioada verii, un fenomen care are loc in fiecare an.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Procesatorii de carne din piata confirma modificarile aparute asupra preturilor, insa afirma ca pentru unele produse din carne de porc preturile au ramas neschimbate.
Marcel Rusu, proprietarul companie Superstar Com din Radauti, cu activitati in prelucrarea carnii, spune ca preturile s-au stabilizat deja, iar din septembrie se asteapta la o scadere.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4 din 2 voturi