Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pretul carnii de porc a crescut cu peste 50 la suta de la inceputul anului

pretul-carnii-de-porc-a-crescut-cu-peste-50-la-suta-de-la-inceputul-anului

Desi preturile au crescut ca urmare a cererii crescute de carne de porc din Europa, care merge la export in tari precum China, Tailanda sau Japonia, crescatorii locali de porci spun ca deocamdata nu au simtit o crestere a veniturilor din cauza pierderilor suferite in ultimele luni.


Pretul carnii de porc a crescut cu o medie de 54% de la inceputul acestui an dupa ce excedentul de carne de porc de pe piata a scazut, marii producatori de carne de porc din UE preferand sa exporte in Asia, potrivit specialistilor din piata.
 
Marii producatori si exportatori pre­cum Spania, Germania, Danemarca au exportat in Asia cu 20% mai mult decat in aceeasi perioada a anului precedent, ca atare a scazut presiunea pe piata europeana, implicit si la noi“, a declarat, Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Produca­torilor de Carne de Porc din Romania.
 
Alti factori care au contribuit la cres­terea pretului carnii de porc este con­sumul crescut de carne de porc proaspata din perioada verii,  un fenomen care are loc in fiecare an.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Procesatorii de carne din piata confirma modificarile aparute asupra preturilor, insa afirma ca pentru unele produse din carne de porc preturile au ramas neschimbate.
 
Marcel Rusu, proprietarul companie Superstar Com din Radauti,  cu activitati in prelucrarea carnii, spune ca preturile s-au stabilizat deja, iar din septembrie se asteapta la o scadere. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton