Presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc, omul de afaceri brailean Gheorghe Caruz, a dat asigurari ca pretul carnii de porc nu va creste in preajma Craciunului, informeaza Agerpres.
Gheorghe Caruz a explicat ca, la acest moment, carnea de porc se vinde cu maxim 9 lei/kg si ca pretul va fi pastrat la nivelul actual, iar in cazul in care vor aparea mici modificari, el nu va depasi pretul de vanzare din 2004.
"Preturile pe care le practicam la acest moment se situeaza undeva intre 8,6 si 9 lei/kg. Daca facem o comparatie cu anii anteriori, acest nivel de preturi este sub cel aferent anului 2004, cand pretul de vanzare era de 9,6 lei/kg. In functie de cererea din piata, este posibil sa apara cresteri mici de preturi, care nu vor depasi nivelul anului 2004, adica pretul carnii nu va depasi 9,6 lei/kg", a declarat Caruz.
Presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc a mai precizat ca, in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a elimina concurenta crescatorilor neautorizati de porci, vor fi comercializati in viu porci la un pret de 6 lei/kg, cu 4 lei sub pretul practicat pe piata neagra locala.
Gheorghe Caruz a explicat ca, la acest moment, carnea de porc se vinde cu maxim 9 lei/kg si ca pretul va fi pastrat la nivelul actual, iar in cazul in care vor aparea mici modificari, el nu va depasi pretul de vanzare din 2004.
"Preturile pe care le practicam la acest moment se situeaza undeva intre 8,6 si 9 lei/kg. Daca facem o comparatie cu anii anteriori, acest nivel de preturi este sub cel aferent anului 2004, cand pretul de vanzare era de 9,6 lei/kg. In functie de cererea din piata, este posibil sa apara cresteri mici de preturi, care nu vor depasi nivelul anului 2004, adica pretul carnii nu va depasi 9,6 lei/kg", a declarat Caruz.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Presedintele Patronatului Roman al Carnii de Porc a mai precizat ca, in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a elimina concurenta crescatorilor neautorizati de porci, vor fi comercializati in viu porci la un pret de 6 lei/kg, cu 4 lei sub pretul practicat pe piata neagra locala.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News